Már most egészen népszerű az iPhone SE

HusztiD 2016.03.30. 13:30 iPhone 3 hozzászólás 737

iphone-se11

A CNBC legutolsó értesülései szerint eléggé nagy kereslet mutatkozik az előző hét folyamán bejelentett iPhone SE modellre. A rendelkezésre álló információk alapján csak Kínában 3,4 millió darabot rendeltek elő belőle az első napok folyamán. Amennyiben helyesek a számok és még hozzácsapjuk a többi ország előrendelését, akkor vélhetően nem lesz oka panaszra a kaliforniai vállalatnak. Bár erre még egy kicsit várni kell, mire kiderülnek a többi számok.

Az információk szerint az aranyszínű telefon volt a legnépszerűbb az ázsiai országban, hiszen csak ebből 1,3 milliót rendeltek elő. Mögötte szorosan a rozéarany modellek vannak, amikből elvileg további 1,2 milliót csaptak hozzá. A csatorna szerint az Apple azért tette ezt a készüléket szintén előrendelhetővé – mint ahogyan azt már korábban is megszokhattuk -, mivel szerették volna elkerülni a hatalmas tömegeket és kígyózó sorokat a boltjaik körül.

Akit pedig olyannyira meggyőzött az iPhone SE, hogy magának is szeretne egyet, annak nincs oka szomorkodásra, hiszen tegnap óta nálunk egyaránt előrendelhetővé vált. Ki az, aki lecsap az új 4 colos telefonra?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. H@m! - 2016.03.30. 20:04

    Én köztük vagyok aki megveszi 30 napon belül. 5s ára mások örömére nagyott fog zuhanni. Rengetegen fogják eladni az SE miatt :)

  2. Bigyo - 2016.03.31. 00:10

    Ami nem is baj, hisz elegge tuldimenzionalt ara volt eddig is.

  3. Krisztián - 2016.03.31. 08:00

    Érdekes, én azt olvastam, hogy az első hétvégén mindössze 3%-a teljesült az i6 megrendeléseinek azonos időszakában, szóval nagyon nem pörgött. Ettől függetlenül jó vétel az 5 és korábbi modellek lecserélésére.

Szólj hozzá Te is!