Az emberek az Apple mellett tüntetnek

HusztiD 2016.03.17. 09:30 Apple, Kiemelt hírek 0 db 168

cover-photo

A Re/code beszámolója szerint a Fight for the Future csoport az előző hónap végén ugyan tüntetést tartott az FBI főhadiszállása és pár darab Apple Store előtt, de most újabb demonstrációval készülnek. Az alakulat célja, hogy felhívják magukra a figyelmet, ugyanis szerintük az erős titkosításban rejlik a jövő.

Mint azt már kitalálhattátok, a tüntetők egyértelműen az Apple mellett állnak. A márciusi event után egy nappal, tehát jövő hét kedden bíróság elé áll Kaliforniában az almás vállalat, amelyre már a csoport is igyekszik minél felkészültebben érkezni, ugyanis egy online kampányt indítottak a SaveSecurity.org oldalon, amelyhez reményeik szerint minél többen csatlakoznak.

A Fight for the Future szerint ez az ügy már nem csak egy telefonról szól, hanem sokkal inkább a piacon lévő összesről, ami által emberek millióinak gyengíthetik meg a biztonságát. Pont ezt szeretnék megelőzni, így az online felületen várják a jelentkezőket, hogy a lehető legtöbben legyenek, mire eljön március 22-e.

20160309-apple-fbi-protest-glasses-code-pink

Az információ szerint az alakulat jelen lesz a tárgyaláson, s kintről fogják saját szavaikat hallatni. Hogy ez mennyire jó avagy rossz húzás, azt mindenki döntse el maga. Ami lényeg, hogy az Apple-nek muszáj lesz diadalmaskodnia, ugyanis ha pert vesztenek, akkor könnyen lehet, hogy minden iOS eszköz titkosítását egységesen meg kell gyengíteniük.

Reméljük a legjobbakat!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!