Ezek voltak a legjobb iOS játékok márciusban

HusztiD 2016.03.05. 05:54 Játékok, Kiemelt hírek 0 db 2 466

Ismételten eltelt egy újabb hónap, ennek kapcsán újra összeszedtük az elmúlt egy hónapban megjelent olyan játékokat, melyeket semmiféleképpen sem szabad kihagynotok!

486771-futurama-game-of-drones

Futurama: Game of Drones

Szinte biztos vagyok benne, hogy a legtöbben egyaránt ismeritek a Futurama című sorozatot, illetve a Candy Crush Saga játékot. Na a kettő keverékeként lehetne nevezni a Game of Drones-t, amelyet ingyenesen tölthettek le az App Store-ból. Vigyázat, igazán addiktív cucc!

Futurama: Game of Drones (AppStore Link) Futurama: Game of Drones
Fejlesztő: wooga gmbh

Besorolás: 12+5

Ár: Free Letöltés

The Walking Dead: Michonne

Őszintén. Van-e köztetek olyan, aki nem ismerné jelen korunk egyik legnépszerűbb sorozatát? Az új TWD játékot a már bizonyított Telltale Games csapata készítette, amelyben Michonne kalandját mesélik el. A játék összesen 3 részes lesz (következő két rész március és április végén érkezik), jelenleg az elsőt adták ki, amely 4,99 eurós áron szerezhető be.

The Walking Dead: Michonne (AppStore Link) The Walking Dead: Michonne
Fejlesztő: Howyaknow, LLC

Besorolás: 17+2.5

Ár: Free Letöltés

Robicide

A Robicide pont az a stratégiai játék, amely elsőre megfog, vagy nem fog meg titeket. Mivel ingyenesen letölthető az App Store-ból, így többet nem írnánk róla, hiszen kedvcsinálónak itt az alábbi videó.

Robocide (AppStore Link) Robocide
Fejlesztő: PlayRaven Oy

Besorolás: 9+4.5

Ár: Free Letöltés

Blackbox

A Blackbox egy igazán hangulatos, egyedi megközelítésű puzzle játék. Két jó hírünk van vele kapcsolatosan: egyik, hogy képes hihetetlenül rabul ejteni, a másik pedig, hogy ingyenesen letölthető az App Store-ból. Mire vártok még?!

Blackbox (AppStore Link) Blackbox
Fejlesztő: Shapes and Stories LLC

Besorolás: 4+4.88265

Ár: Free Letöltés

Medal Masters

Aki szereti a körökre osztott stratégiai játékokat, az biztosan nem fog csalódni a Medal Masters-ben. Kedvcsinálónak íme az alábbi videó, szerencsére ez is ingyenesen tölthető le az Apple virtuális áruházából.

Medal Masters : Call of destiny (AppStore Link) Medal Masters : Call of destiny
Fejlesztő: NEXON Korea Corporation

Besorolás: 9+

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!