Kilencedik éve az Apple a világ legelismertebb vállalata

HusztiD 2016.02.22. 17:00 Apple 0 db 118

Americans Mourn Passing Of Apple Co-Founder Steve Jobs

Közel egy évtizede uralja a Fortune legelismertebb vállalata címét az Apple. A Magazin évente adja ki a már szokásosnak rangsorolását, melyben immáron kilencedik éve, hogy az Apple részesülhet eme megtiszteltetésben.

A második helyen az Alphabet helyezkedik, akiről nem olyan régen már olvashattunk, hiszen egy kis ideig átvette a világ legértékesebb vállalata címet. Harmadik helyen pedig az Amazon található, akik a tavalyi állapothoz képest egy helyet csúsztak vissza. A Fortune közleménye szerint idén új AAA standard van (Apple, Alphabet és Amazon), illetve ez a negyedik olyan alkalom, amikor a Top 50-es listát egy olyan tech trio vezeti, akik mögött legalább 40 éves múlt van.

A Top 10-es listában egyébként a következő vállalatok kaptak még helyet: Berkshire Hathaway, Walt Disney, Starbucks, Southwest Airlines, FedEx, Nike és General Electric. Ha pedig az Alphabet továbbra is így terjeszkedik, akkor bizony jövőre már nem biztos, hogy egymást követően tizedik alkalommal is az Apple lesz a Fortune legelismertebb vállalata. Jövőre minden kiderül!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!