Megszüntették az iPhone 4s és 5c forgalmazását Indiában – jöhet az 5se?

HusztiD 2016.02.18. 07:07 iPhone 0 db 565

iphone-5s

Az elmúlt hónapok folyamán nagyon sokszor beszámoltunk Indiáról, hiszen mint azt már tudhatjátok, az Apple erőteljesen célba vette ezt az országot. Ennek kapcsán több akciójuk volt az elmúlt hónapok folyamán, ahol jóval eredeti ára alatt kínáltak egy-egy iPhone készüléket.

Tovább fokozódik a helyzet, hiszen ezennel az Apple megszüntette az iPhone 4s és 5c készülékek forgalmazását. Érdemes tudni, hogy India egy olyan ország, ahol nem mindenki engedheti meg magának, hogy prémium kategóriás telefont vásároljon. Ezt nagyon jól tudja az almás vállalat, így leginkább ezekkel az olcsóbb készülékekkel próbáltak meg érvényesülni a piac ezen szegmensén.

Viszont ez a dolog akár az iPhone 5se-re adhat utalást. Gondoljuk csak végig: kivezettek két telefont, amit belépőszintűként forgalmaztak. Azok helyét átveszi a jelenleg piacon lévő iPhone 5s, miközben ugyanúgy megvásárolhatóak a 6 és 6s modellek. De mi fogja átvenni az 5s szerepét? Vélhetően az 5se!

india

Korábban az iPhone 4s-t 12 ezer rúpiáért árulták, ami átszámítva kb. 50 ezer forint, míg az 5c-t 20-ért, ami olyan 80-ra jön ki. Az 5s-t jelenleg 24-ért kínálják, amely olyan 100 ezer forint körül mozog. Mint ahogyan az árakból is láthatjuk, az iPhone 4s fele annyi volt, mint jelenleg az 5s testvére. Ebből kifolyólag nem lenne hülyeség, ha az 5s árát drasztikusan lecsökkentenék, majd az iPhone 5se pedig átvenné annak a helyét.

Ha hitelesek a korábbi értesülések, akkor az Apple március 15-én mutatja be az iPhone 5se és iPad Air 3 készülékeket, amelyek elvileg már 18-tól megvásárolhatók lesznek. Várjunk türelemmel, hiszen hamarosan mindenre fény derülhet!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!