Eléggé zajos az Apple Car

HusztiD 2016.02.15. 06:34 Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 576

AppleCarFront34_v003-780x439

Viszonylag már régóta hallhatunk az Apple Car-ról, hiszen a pletykák zöme azt állítja, hogy a kaliforniai vállalat egy elektromos, önvezetésre képes autót fejleszt, amit 2019/20 folyamán mutathatnak be leghamarabb. Ennek kapcsán érkezett egy újabb hírünk egyenesen Sunnyvale-ből, ahol elvileg már javában tervezik az autót.

Egy közelben lévő lakos panaszkodott arra, hogy hangos motorzajokat hall a szomszédból. Állítása szerint már több hónapja tart ez a dolog és késő este, általában 11 órai időben észlelhetőek ezek a hangos motor zajok, annak ellenére, hogy az épületből, ahol folynak a munkálatok, zárt ablakok vannak.

applesunnyvaleoffice

Ez részben furcsa, hiszen ha tényleg egy elektromos autót gyárt az Apple, akkor annak szinte nulla zajjal kéne járnia. Esetlegesen akkor lehetnek nagy zajok, ha rendes kocsit gyártanak, de abból is egy tankot. Bár az sem kizárt, hogy más járművek hangját hallhatják a szomszédok, amivel esetlegesen magát az autót szerelik össze. A hírek szerint még korai stádiumban jár a Project Titan, így vélhetően különféle tesztelgetéseket végeznek az almások.

Egyébként a szóban forgó épületet még 2014. folyamán vásárolta meg az Apple, s eléggé közel van a jelenlegi főhadiszálláshoz, az Infinite Loop-hoz. A hírek szerint 600-nál több mérnök tevékenykedik a Project Titan-on, illetve az elmúlt időszakban több fejes is átállt az Apple-höz a Ford-tól, GM-től és a Teslától.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!