Hamarosan új számlapokat kap az Apple Watch

HusztiD 2016.02.12. 07:15 iPhone 0 db 2 187

applewatch-800x430

Új álláshirdetés bukkant fel az Apple oldalán a hét folyamán, ahol olyan szoftvermérnököt keresnek, akik segítenek nekik az Apple Watch új számlapjainak megtervezésében. Tavaly, amikor megjelent az okosóra, akkor még kevés számlap közül választhattunk, ám a watchOS 2 megjelenésével már 12-re duzzadt ez a szám.

Ennek kapcsán keresnek az almások új munkatársakat, hiszen a jövőben várhatóan már több választható számlap lesz.  Az álláshirdetés alapján egyébként olyan mérnökre van szükségük, akik szorosan együtt tudnak működni a csapat tagjaival, értenek az iOS alkalmazásokhoz és keretekhez, illetve az egyéb szoftveres és hardveres dolgokhoz.

apple-iwatch-diversity-640x360

A jelentkezőknek legalább 3 éves szakmai tapasztalatra van szükségük, illetve érteniük kell a Cocoa és Objective-C programozáshoz, illetve az sem jelent hátrányt, ha már tapasztalatot szeretek C és C++ téren.

Vélhetően legközelebb csak a watchOS 3-ban kaphatunk új számlapokat, azonban egyelőre még azt sem tudni, hogy az mikor fog megjelenni. Nem kizárt, hogy az idei WWDC-n fogunk róla először hallani, aztán a szokásos szeptemberi megjelenés lesz belőle.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!