Március 15-én lesz az iPhone 5se és iPad Air 3 event

HusztiD 2016.02.02. 17:57 iPad, iPhone, Kiemelt hírek 3 db 1,106

Apple Worldwide Developers Conference Opens In San Francisco

Úgy tűnik, hogy egy bő hónap múlva az Apple bejelenti a már egy ideje szóban forgó újragondolt 4 colos okostelefont, a legújabb táblagépet, illetve új Apple Watch modelleket egyaránt. Az alábbi infó egy megbízhatónak vélt forrásból származik, így hamarosan hivatalos megerősítésre várhatunk. Nem mellesleg a korábbi pletykák is a március 14-ei hetet jelölték meg az előadásra. Vegyük át kicsit, hogy miket is várhatunk pontosan a bemutatón.

Az első az iPhone 6c vagyis mostanában 5se-ként emlegetett okostelefon. A korábbi értesülések szerint maga a készülék 4 colos és szintén az oldalainál hajlított lesz a kijelzője, akárcsak az iPhone 6 és 6s-nek. Bár a szóbeszédek alapján nem fog dizájnban hasonlítani, ám belsőleg igen, hiszen a már említett két telefon méltó ötvözete lesz: A8-as processzor egy M8-as koprocesszorral, 8 megapixeles hátlapi kamera és feltehetően egy gigabájt memória fogja felépíteni. Sajnos a 3D Touch funkció elmarad, de már ebben a telefonban is lesz NFC chip, ami által használható lesz az Apple Pay szolgáltatás.

Második nagyágyú a tavaly őszre várt iPad Air 3 bemutatása. Az utóbbi napokban rengeteget olvashattunk róla, így összeszedtük a legvalószínűbb újításokat. Sajnos arról nem sok hír jelent meg, hogy milyen processzorral kerülhet piacra, de egyes feltevések szerint az iPad Próban debütált A9X lesz benne, ami kisebb órajelen fog üzemelni. Ha már Pro, akkor elvileg ebben is 4 GB RAM lesz, továbbá 4 hangszórót kap, akárcsak a nagyobbik testvére. Van olyan feltételezés is, hogy a hátlapi kamera vakut kap, illetve Smart Connector csatlakozó lehet a másik újdonsága.

Apple-Watch-iPad-iPhone

Végezetül pedig új Apple Watch modellekre számíthatunk. Az eddigi szóbeszédek alapján az Apple még nem mutatja be a második generációs okosórákat, azonban most ismét limitált készülékeket dob piacra. Mit is takar ez pontosan? Elvileg új szíjakat kapnak az órák. Arról egyelőre nem tudni, hogy lesz-e gyári, de a korábbi hírek szerint ezúttal a kiegészítőkről híressé vált Incase segít be az almásoknak.

Ezekre az újdonságokra számíthatunk tehát. Természetesen mint mindig, most is érdemes ezeket az információkat óvatosan kezelni, ugyanis ezek csak erős pletykák, így nem feltétlenül lesz minden helytálló, amit fent leírtunk. Továbbá ha minden igaz, akkor ekkortájt jelenik meg az iOS 9.3-as publikus verziója, így márciusban sem fogunk unatkozni.

Ti mit vártok a legjobban?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

  1. Lonsdale - 2016.02.02. 20:14

    Új iPad jó lenne.A Pro nagy,az Air 2 meg már 2 éves.

  2. Dávid - 2016.02.02. 20:49

    iPhone 7-et jobban varom.

  3. Henderson - 2016.02.06. 11:36

    És mi a baj az Air 2-vel? Tökéletes.

Szólj hozzá Te is!