Ismételten pert nyert az Apple a Samsunggal szemben

HusztiD 2016.01.20. 06:58 Egyéb 2 db 318

apple_samsung-696x336

Hosszas hónapok után végre lezárult egy újabb per az Apple és Samsung történetében, amiből ismételten a kaliforniai vállalat került ki győztesen. A koreai gyártót ezúttal három darab jogsértéssel vádolják, köztük olyannal, mint a Slide to Unlcok funkció, amit az iPhone-nál már a kezdetek óta használhatunk.

Rájár a rúd a Samsungra, hiszen az utóbbi időben nem ez volt az egyetlen per, amit elvesztettek a kedvenc vállalatunkkal szemben. A kaliforniai kerületi bíróságnál Lucy Koh bírónő ítélete szerint Amerika szerte kell változást eszközölnie a Samsungnak, hiszen megsértette az Apple szabadalmait. Ez alapján olyan telefonok érintettek, mint például az Admire, Galaxy Nexus, Note, Note 2, S 2, S 3 vagy a Stratosphere. Amennyiben nem  teljesítik a követelést, akkor ezeket  a készülékeket kitiltják az adott piacról.

Ugyan megnyerte a pert az Apple, de érdemes megjegyezni, hogy ezek már annyira régi készülékeknek számítanak, hogy szinte nem is árulják őket. Mindenesetre elmondható, hogy egy újabb csatát nyertek az almások.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Pgx - 2016.01.20. 12:59

    “… három darab jogsértéssel vállalják…”
    Gondolom, vádolják… :))

  2. Lvgaben - 2016.01.22. 00:18

    Igaz h regi termekek, de ezeknek a szoftver frissitese nem keves ablakon kidobott penz

Szólj hozzá Te is!