Új Apple Watch dokkoló a láthatáron

HusztiD 2015.11.19. 11:39 Apple, Apple Watch 1 db 570

Screen-Shot-2015-11-18-at-14.09.19-780x446

Az elmúlt napok folyamán már felmerült, hogy az Apple kiad egy új dokkolót az okosórához, ami a tegnapi nappal valóra vált, hiszen megjelent az Apple Watch Magnetic Charging Dock. Mint az a nevéből már kiderült, egy olyan dokkolóról van szó, amire ha ráhelyezzük az órát, akkor az feltölti a készülékünket, így nem kell állandóan a töltőkábellel bajlódni.

Az új kiegészítő csomagolásában magát a dokkolót és egy 2 méteres Lightning kábelt találhatunk. Miután kibontottuk, majd helyére tettük, akkor az új kiegészítőt kétféleképpen használhatjuk. Az első megoldás az óra hátlapjára fektetett töltés, ahogyan a képen is láthatjátok, míg a második az oldalra fektetett mód, amely felhozza a watchOS 2 egyik újdonságát, a Nightstand módot. Érdemes megnézni az alábbi videót, hogy tulajdonképpen hogyan néz ki a valóságban.

Mivel nálunk Magyarországon még nem kapható az Apple Watch, így az új kiegészítőt is csak azon országokban szerezhető be, ahol már eleve árulják az okosórát. A kiegészítő 79 dollárba kerül, ami nálunk olyan 23 ezer forint környékén mozogna.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Jag - 2015.11.19. 12:12

    Remélhetőleg az i7 is ilyen töltővel fog jönni ..
    De nézzétek csak meg a telefont az asztalom.., Magyarországon miért nincs ilyen tok :(

Szólj hozzá Te is!