Androidra kényszerítik a Facebook dolgozók nagy részét

HusztiD 2015.11.03. 11:29 Egyéb 1 db 462

facebook-iphone

Chris Cox, a Facebook termékigazgatója arra utasította a dolgozók jelentős részét, hogy váltsák le az almás telefonjaikat egy Androidos készülékre. Azért van erre szükség, mivel a közösségi oldal munkatársainak többsége iPhone-t használ, így kevesebb figyelmet kap az alkalmazásuk droidos változata, ami által több hibalehetőség adódik.

Mostantól nem az iPhone lesz a nyerő a vállalaton belül, ugyanis Chris elmondta, hogy az alkalmazottak jelentős részét felszólította, hogy váltsanak Androidos telefonra annak érdekében, hogy hatékonyabban ki tudják szűrni a droidos hibákat. Hiába szeretik sokan az Apple telefonját, de a világ legnagyobb közösségi oldalának muszáj meggyőződnie arról, hogy minden operációs rendszeren és készüléken a lehető legkevesebb hibával fut az alkalmazás.

chris-cox-roadshow-video

A vállalaton belül minden kedden megtartják az úgynevezett “2G Tuesdays”-t, ami annyit takar, hogy keddenként a vállalat dolgozói egy órán át 2G-vel használják az alkalmazást. Azért szükséges az alábbi intézkedés, mivel a vezetőség tudatában van, hogy néhány országban csupán minimális internetelérés van, így szeretnék, ha a gyengébb kapcsolattal rendelkező felhasználóik sem szenvednének hiányt. A 2G kedd egyébként nem kötelező, az a dolgozó vesz részt benne, aki akar.

Nem csoda, hogy Chris felszólította a munkatársait, hiszen a legnagyobb közösségi oldalnak immáron másfél milliárdnál több regisztrált felhasználója van. Ezek közül pedig többen használnak Androidos készüléket, mint almást, így teljesen érthető, ha minden résztvevőre odafigyelnek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. H@m! - 2015.11.03. 11:31

    Szegény windows phone használok :(
    Kollegáim sokan használják a WP-t. És szinte alig feissitik a facet neki

Szólj hozzá Te is!