Újabb nagyszerű iPhone 6s reklámok az Apple-től

HusztiD 2015.10.26. 09:54 Apple, iPhone, Videók 0 db 1 074

screen-shot-2015-10-25-at-2-23-14-pm

Az Apple három darab új reklámot töltött fel a YouTube csatornájára, melyekben az új iPhone 6s kamera és Hey Siri funkcióit reklámozzák. Nem tétlenkedtek az almások, hiszen csütörtökön hét új Apple Watch videót adtak ki, amit most az új telefonjaik népszerűsítésével fűszereznek.

A “The Camera” névre keresztelt videóban az iPhone 6s kameráját promózzák, mint azt már a nevéből is kitalálhattátok. Bemutatják az új Retina Flash funkciót, amikkel szebb szelfiket csinálhatunk, a slo-mo-t, melyet immáron 1080p felbontásban rögzíthetünk, az új Live Photos fícsört, a 4K videófelvételt, továbbá szerepet kap a kamera app gyorsmenüje a 3D Touch által.

A “Crush”-ban a Hey Sirit reklámozza Jamie Foxx, aki a korábbi iPhone 6s reklámokban már szerepelt, az Apple Music és 3D Touch kapcsán. A legújabb videóban az éppen nyakkendőt kötő úriember megkérdezi Siri-t, hogy hogyan néz ki.

A legutolsó, “Flip a Coin” reklámban szintén a Hey Siri funkció kerül előtérbe, ahol Jamie nem tud dönteni, így megkéri Sirit, hogy dobjon fel egy virtuális érmét.

Hogy tetszettek az új videók?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!