Ilyen működés közben az új Apple TV

HusztiD 2015.09.23. 12:57 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 3 db 1,318

newappletv-800x685

Valamivel több, mint egy hete láthattuk a legelső unboxing videót az újonnan bemutatott negyedik generációs Apple TV-ről. Most viszont megérkezett az első olyan felvétel, melyben nem csak a kicsomagolás látható, de összehasonlítják a korábbi modellel, továbbá egy pár szóban beszélnek, hogy valójában milyen lett az új set-top box.

Mint az a videóból remekül kivehető, az új készülék dizájnja ugyanaz maradt, mint az előző modellé, azonban magasságban csaknem kétszer akkorára nőtt. Külső változások még a távirányítót érintik, hiszen idén az Apple teljesen újragondolta és sokkal több lehetőséget nyitott meg vele, mint például a Siri gomb, vagy az érintőfelület. Az alábbi beszámolóból kiderült, hogy a hangvezérlés a Siri gomb által működik: addig hallgat minket, amíg nyomva tartjuk a gombot. Természetesen különféle parancsokat adhatunk, illetve kérdéseket tehetünk fel. A filmeknél, illetve sorozatoknál felhozza a főbb tudnivalókat, mint például, hogy kik a főszereplők, miről szól, illetve, hogy hány része van az adott sorozatnak.

Hasznos újdonság, hogy ezentúl Bluetooth-os eszközöket is csatlakoztathatunk, mint például egy fejhallgatót, ami által nem kell a kábelekkel küszködnünk. Továbbá maga a tvOS felülete letisztult, némileg hasonlít az iOS-re, s hasonló funkciók érhetőek el benne, mint például az Apple Music szolgáltatás. Természetesen lehetőség van arra, hogy csatlakoztassuk az iOS eszközeinket, viszont előtte frissíteni kell a legújabb, kilencedik verzióra. A 2015-ös Apple TV megjelenésekor elérhető lesz az App Store, melyen belül játékokat tölthetünk le, amit akár a távirányítóval, vagy iOS eszközeink segítségével kontrollálhatunk.

A negyedik generációs Apple TV megjelenése október végére várható, 149 és 199 dolláros áron lesz elérhető.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. Marci - 2015.09.23. 20:05

  Nem jó a videó

 2. Nor - 2015.09.24. 08:53

  Csatlakozom az előttem azólóhoz! Nem játszható le a videó!

  • HusztiD - 2015.09.24. 09:45

   Bocsi, valami hiba történt, most már jónak kell lennie! :)

Szólj hozzá Te is!