Eddy Cue boldog a Music 11 milliós felhasználói táborával

Skarp 2015.08.07. 12:52 Apple, Apple Music, Kiemelt hírek 1 db 225

A netes szolgáltatásokért felelős alelnök az USA Today-nek adott interjút, amiben miről másról is beszélt volna, mint az Apple pár hete elindult streamingszolgáltatásáról.

Drake Apple

Cue elbüszkélkedett vele, hogy hivatalosan jelenleg 11 millióan élvezik a háromhónapos próbaidőszak előnyeit, ebből kétmillióan a családi csomag keretében havi 15 dollárért (a sima odakinn 10 dollár, nálunk csak 5 dollár). Elmondása szerint a teljes vezetőséget lázba hozták az eddigi számok és nagyon lelkesek a jövőt illetően

A most hivatalosan bejelentett 11 milliós szám megfelel a korábbi pletykáknak, amik olyan 10 millió környékére lőtték be a tényleges felhasználói létszámot. Cue állítja: igyekeznek a frissítéseket és javításokat minél gyorsabb ütemben kiadni, hogy a bugokat és egyéb problémákat minél hamarabb elháríthassák.

Mint az ismert korábban komoly kritikák érték a szolgáltatást az állományok félrecímkézéséért, a fájlok duplikálása és egyéb káoszt eredményező hibák miatt. A jó humoráról ismert alelnök pár App Store számot is megosztott: júliusban rekordméretű, 1,7 milliárd dolláros forgalmat bonyolított az alkalmazásbolt, köszönhetően főként a kínaiak vásárlási kedvének. Ezzel az Apple eddig 33 milliárdot adott ki a fejlesztőknek az App Store 2008-as rajtja óta.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Majkiii - 2015.08.07. 13:34

    Üdv!

    Megjelenés óta folyamatosan használom asztali gépen a szolgáltatást, de csak azért mert munkahelyváltás miatt a spotify-t nem engedi az irodai hálózat. Ezelőtt rendszeres használtam a spotify ingyenes változatát. Engem nem győzött meg az apple music, egy nagy katyvasznak tűnik az egész, egyedül a nekem ajánlott menü dob fel néha értékelhetőt. A rádiók és az egész rendszer nagyon stílus specifikus, ráadásul kevés maga a választható stílus is. Spotifyon akár milyen gondolatom vagy kedvem támadt egyből találtam megfelelő zenéket. Apple musicon sokszor hosszas keresés után sem találok jó listákat vagy ha igen mindegyik max 10-15 számból áll. Kíváncsi leszek hogy miután fizetős lesz ez az egyenlőre gyenge spotify utánzat, hány darab felhasználója marad. Főleg, hogy a spotify asztali vagy táblagépes változatában a reklámokat és az offline lementést leszámítva minden elérhető, ellenben az apple musicban ha nem fizetsz elő még csak saját listát sem tudsz csinálni.

Szólj hozzá Te is!