Új csomagolást kapnak a Store-ban forgalmazott külsős kiegészítők

Sloan 2015.07.07. 14:27 Apple, Kiegészítők, Kiemelt hírek 0 db 321

Az Apple néhány, a boltokban megvásárolható third-party kiegészítő új csomagolásának bevezetését tervezi – írja a 9to5Mac. 

uppereastsidestore

Az Apple állítólag több külső gyártóval együtt dolgozik a csomagolás dizájnján. A cél, hogy olyan új külsőt adjanak a kiegészítők dobozainak, amely jobban passzol az Apple saját gyártású termékeinek csomagolásához. Az újratervezésben közreműködő cégek között szerepel a Tech21, a Sena, az Incase, a Mophie, a Logitech és a Life Proof.

A termékek várhatóan minimalista, egyszerű fehér dobozokban lesznek kaphatóak, minimális feliratozással, ahogy a fotók mutatják. A retail részleg vezetője, Angela Ahrendts az elmúlt hónapokban nagy hangsúlyt fektetett az Apple boltok kinézetének felturbózásán.

A harmadik féltől származó termékek kifinomultabb megjelenése is ezen törekvések része. Az Apple boltokba jövő héten érkeznek az újratervezett csomagolású kiegészítők.A hírről egyébként elsőként a mostanában gyakran emlegetett Mac Otakara számolt be júniusban, nagyjából akkoriban, amikor az új new yorki Upper East Side Apple Store-ról írtak.

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!