Indul az Apple Watch Reserve & Pickup rendszere

UP 2015.06.17. 11:59 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 1 db 291

Az Apple tegnap este bejelentette a Reserve & Pickup Apple Watch vásárlási rendszer elindulását az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és más országokban is. A nap korábbi részében az is bizonyossá vált, hogy hamarosan elérhető lesz az eszköz a boltokban is, ami új lépés a felhasználók igényeinek teljeskörű kielégítése felé.

Apple-Watch-Edition-Wired-001_640x

Az Apple honlapján a Reserve & Pickup menüpont alatt arról számolnak be, hogy az Apple Watch már lefoglalható és átvehető a biktijbab, de a rendelkezésre álló Watch típusok továbbra is meglehetősen korlátozott számban érhetők el. Az említett rendszer tehát elviekben lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy online lefoglalják az áhított típust és szíjat, majd a legközelebbi Apple Store-ban személyesen is megtekinthetik mielőtt fizetnének érte.

Fontos azonban arra figyelni, hogy az ügyfeleknek meghatározott idejük van arra, hogy személyesen megvásárolják a lefoglalt terméket mielőtt visszakerülne a raktárba. Illetve egyszerre csak egy okosórát foglalhat le minden felhasználó. Az új Reserve & Pickup rendszer, amit már márciusban bejelentettek a mai nappal indul az Egyesült Államokban. Ezzel pedig maga az internetes felület is megváltozott, ugyanis a korábban “Vásárolja meg online” opcióját “Vásárolja meg most” gombra cserélték.

A hírt pedig tegnap este még egy Apple alkalmazott is megerősítette, vagyis mostantól a vásárlók személyesen is meggyőződhetnek arról, hogy a megfelelő típust, anyagot és színt választották a Watch-ok és hozzátartozó szíjak közül. Ez azért is fontos előrelépés, mert az Apple Watch volt az egyetlen terméke a vállalatnak, mely csak online formában volt megvásárolható az indulás pillanatában. Ennek ellenére nagy a kereslet az okosóra iránt és az Apple eddig azon dolgozott, hogy a felhalmozódott korábbi rendeléseket minél hamarabb teljesítsék.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. lonsdale666 - 2015.06.19. 12:06

    Mi az a ‘biktijbab’ ???

Szólj hozzá Te is!