Angela a júniusi bolti rajtra készíti fel a Store-ok alkalmazottait

UP 2015.06.02. 16:02 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 300

Az Apple végre felkészült arra is, hogy elindítsa az Apple Watch kiskereskedelmi forgalmazását, miután eddig azt kizárólag online rendszeren keresztül történő vásárlással lehetett megkaparintani. 

bn-ep637_0918ap_g_20140919000304_640x

Az Apple a kiskereskedelmi és online áruházakért felelős alelnöke, Angela Ahrendts és a kiskereskedelmi műveleti alelnök, Jim Bean egy videóüzenetben tudatta az alkalmazottakkal, hogy a kiskereskedelmi rajttal kapcsolatos képzési anyagokat már kiosztották. Ahrendts felhívta az alkalmazottak figyelmét, hogy ez az a pillanat, amikor igazán körültekintőnek kell lenniük és meg kell győződni róla, hogy valóban készen állnak erre.

Azt is hozzátette, hogy a cégnek “meg kell győződnie róla, hogy a lehető legjobb vásárlói élményt nyújtják és a rajt gyorsabb, szervezettebb és jobb, mint amilyen eddig bármikor.” Ráadásul a különböző Watch modellek miatt Bean azt is hozzátette, hogy ez teljesen más mint az eddigi launchok.

A vezetők szerint ebben az esetben kicsit nehezebb lesz elérni, hogy mindenki azt kapja, amit szeretne. Ezért a vállalat a “Reserve and Pickup” új online funkciót vezeti be. Ezzel a szolgáltatással a vásárlók minden reggel 8 órától ellátogathatnak az Apple Online boltjába, ahol ellenőrizhetik, hogy a szóba jöhető helyi boltokban megtalálható-e a megvásárolni kívánt modell. Minden Apple Watch országban, amennyiben raktáron van a kiválasztott verzió, a vásárló lefoglalhatja és megjelölheti az időpontot, amikor átvenné az üzletben.

A vállalat mint tudjuk eleinte csak online megrendelést és bolti átvételt indította áprilisban, a mostanra megfelelő kínálat lehetővé teszi a kiskereskedelmi árusítást is. Bean elmondta az alkalmazottaknak, hogy a vásárlók is lefoglalhatnak olyan modelleket is, melyek aktuálisan nincsenek raktáron az üzletben.

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!