Az iDoki bemutatja: Nagy Adventi Ajándékajánló 4.

iDoki 2014.12.22. 18:01 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 809

December elején indult adventi ajándékajánlónk az utolsó részéhez érkezett. Ezúttal a vásárlást az utolsó pillanatra hagyókat igyekszünk inspirálni, mindenféle nem túl drága, de jó minőségű Apple kiegészítővel. Mostani összeállításunkban újabb négy termék érkezik, több kategóriából. Ha eddig nem tudtál dönteni, végső megoldás vagy b-terv kell, vagy semmi ötleted nincs, ez a te posztod. Webshopunk lassan három hete rendelkezésetekre áll. Nosza, vágjunk is bele gyorsan.

1. HMDX Jam Classic

hmdx_jamclassic

Nincs szükséged végtelen wattnyi teljesítményre, falrengető basszusokra és tömbháznyi méretű eszközökre, ellenben szeretnél egy könnyen hordozható, kisméretű, egyszerűen kezelhető és megbízható Bluetooth hangszóróra szert tenni? Akkor a HMDX Jam Classic lehet a te választásod. Ráadásul árához és méretéhez képest meglepően jól is szól. Szürke-fekete, piros-fekete és kék színben kapható, mindössze 8990 forintért.

2. JBL Charge 2

jbl_charge2_kiemelt

Előző generációs, simán csak Charge néven futó iterációját hamar elkapkodtátok, szerencsére itt a második verzió, amiből rendesen betáraztunk a vész esetére. Az ára némileg magasabb, de ezért egy sor új funkció és még jobb hardver kárpótol. Elkezdhetnék itt hablatyolni mindenféle social funkciókról és a még hatékonyabb készüléktöltésről, de akit az egész funkcionalitás érdekel, itt – a gyártó honlapján – le is csekkolhatja. Fekete, kék és fehér színben van jelenleg készleten és 39900 jó magyar forintért meg is kaparinthatod magadnak vagy szerettednek.

3. Fontastic Mano kapacitív télikesztyű

fontastic_mano

Tetszett az első részben bemutatott North Face tapikesztyű, de kicsit túlzásnak érzed az árát? Rád is gondoltunk: itt a Fontastic remek ár-érték arányú Mano kesztyűcsaládja, ami a téli időben tökéletes társa lehet az okoskészülékekkel ellátott, civilizált, modern embernek. Fekete és piros színben érhető el, L-es és M-es méretben, mindössze potom 3990 forintért.

4. KLS Drive tokok autós rögzítésre

kld_drive

A KLD Drive termékcsaládja egy céltokkal és egy rácsra rögzíthető mágneses csíptetővel érkezik, aminek segítségével magabiztosan rögzítheted fel okostelefonodat a műszerfal szellőzőjére. Olcsó de jó választás bárkinek, aki megbízható rögzítést keres iPhone 6, 6 Plus vagy 5/5S készülékeihez. Az ár modelltől és színtől függetlenül 3990 forint, a neked megfelelőt itt választhatod ki.

December 31-ig az IHUNGARY kuponkóddal 10 százalék lejön rendeléseitekből. A kedvezmény gyári Apple kiegészitőkre nem vonatkozik. Boldog ünnepeket minden olvasónknak!

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

iPhone, iPad és Mac Guru, minden szervizes ősatyja - Magasan képzett és több éves tapasztalattal rendelkező szervizcsapatunkkal vállaljuk Apple termékek teljeskörű javítását, kedvező díjakkal. (http://www.i-doki.com)

Szólj hozzá Te is!