Update, update hátán: itt az új Twitter, Gmail, Mailbox és Flickr

Dan 2013.08.29. 16:48 Apple, Programok 2 hozzászólás 1 101

Unalmasnak igazán nem mondható ez a hét, hiszen számos remek alkalmazást frissítettek a fejlesztők. Összegyűjtöttük milyen főbb újdonságokat kapott a Twitter, a Gmail, a Flickr, és a Mailbox.

Flickr

Instagrammosodik a Flickr is, az immáron 2.2.1134 verziószámmal működő fotó-megosztó alkalmazás számos vadonatúj beépített szűrőt, a képek szerkesztésére alkalmas funkciókat kapott, de emellett hasznos újításokkal bővült a kamerakezelés is. Szintén újdonság, hogy az élő szűrők (live filters) opcióval már azelőtt kiválaszthatjuk a számunkra tetszőlegest, mielőtt elkészítenénk a képet.

Flickr (AppStore Link) Flickr
Fejlesztő: Flickr, Inc.

Besorolás: 12+4.54622

Ár: Free Letöltés

Gmail

Frissült a keresőóriás iOS-re optimalizált Gmail kliense is, mely immáron a 2.4-es verziószámon érhető el. A főbb újdonságok között a képekre vonatkozó nagyobb előnézeti opciót, könnyebb és lényegesen egyszerűbb fotókezelést és megosztást, valamint minden eddiginél mélyebb Google Drive és Google+ szolgáltatásokhoz kapcsolódó integrációt hozott az e-mail alkalmazás.

Gmail - Email by Google (AppStore Link) Gmail – Email by Google
Fejlesztő: Google LLC

Besorolás: 4+4.72341

Ár: Free Letöltés

Twitter

Frissítette az iPhone-hoz, iPadhez valamint az iPod touch-hoz tartozó közösségi mikro-blog szolgáltatásának mobilalkalmazását a Twitter, mellyel már az 5.10-es változatban érhető el az App Store-ban. Az újdonságok között átalakított idővonalat és az alkalmazáson belüli csevegésekhez tartozó panelt hozott. Emellett bővült az értesítésekre vonatkozó beállítások listája, illetve számos hibajavításon és teljesítmény optimalizáláson esett át a Twitter-kliens. Szintén újdonság a tweetekre, azaz csiripekre vonatkozó könnyebb kezelhetőség.

X (AppStore Link) X
Fejlesztő: TWITTER INTERNATIONAL UNLIMITED COMPANY

Besorolás: 17+4.6741

Ár: Free Letöltés

Mailbox

Az immár Dropbox tulajdonban lévő egyelőre kizárólag iOS platformon elérhető e-mail alkalmazás számos hibajavításon, illetve a teljesítményre vonatkozó optimalizáláson esett át a hatékonyabb működés érdekében. Emellett természetesen vadonatúj funkciókat is kapott, melyek közül említésre méltó például a Cloud Search, azaz a felhőalapú keresési opció, mely gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy a Gmail azonosítónkon megtalálható levelek között keresgéljünk. Ugyancsak újdonság, hogy az alkalmazáson belül kiválasztható felhasználói fiókokhoz már különböző aláírásokat rendelhetünk, illetve a Mailbox-ban megnyitott leveleket már Chrome böngészőben is megtekinthetjük.

Mailbox (AppStore Link) Mailbox
Fejlesztő: Dropbox, Inc.

Besorolás: 4+

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

2 hozzászólás

  1. strucc007 - 2013.08.29. 23:05

    Jöhetne már végre a Google Translator i5-re optimalizált verziója is.

  2. 007 - 2013.08.30. 21:06

    Kedves iHungary!! mikor érkezik az alkalmazás iOS 7-es verziója? már várom!!!

Szólj hozzá Te is!