Immáron több, mint 2 500 alkalmazás érhető el az Apple Vision Próra

HusztiD 2024.08.09. 09:55 Apple Vision Pro 0 db 7

Az Apple bejelentette, hogy az Apple Vision Pro egy új mérföldkőhöz érkezett, hiszen a visionOS App Store-ban már több mint 2 500 alkalmazás érhető el. Ez a szám növekedést jelent a júniusi adatokhoz képest, amikor is még csak 2 000-re rúgott ki ez a szám. Ezekhez az alkalmazásokhoz csatlakozik még 1,5 millió iPhone és iPad kompatibilis alkalmazás, amelyek szintén használhatók a készüléken saját lebegő ablakokban.

Bár a natív alkalmazások száma jóval kevesebb, mint az Apple többi platformján elérhető appoké, nagyságrendileg hasonló a Meta Quest ökoszisztémájához, ahol körülbelül 3 000 alkalmazás található, főként játékok. Az Apple Vision Pro-n nemrég megjelent figyelemre méltó alkalmazások közé tartozik a Zen: Focus Garden és a Tubi streaming szolgáltatás. Emellett a Disney+ új környezetet hozott létre a National Geographic-tól, és a Paramount+ egy különleges SpongeBob környezetet mutatott be a rajzfilm 25. évfordulója alkalmából.

Az Apple folytatja az új Apple Immersive Video tartalmak kiadását is, amelyek között a Wild Life sorozat második epizódja különösen figyelemre méltó, ahol egy kenyai árván maradt elefántcsordát követhetünk nyomon a Sheldrick Wildlife Trust jóvoltából.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!