10 év múlva már nem az iPhone lesz az Apple fő fókuszpontja

HusztiD 2021.11.29. 09:55 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 561

Talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy mióta a 2007-es Macworld-ön maga Steve Jobs bemutatta, hogy mi lesz a jövő, azóta csak az iPhone körül forog a világ az Apple-nél. Na jó, túlzás ezt mondani, hiszen mellette több termék és szolgáltatás is kiemelt figyelmet kap, azonban azóta is ez a fő fókuszpontja a vállalatnak.

Lehetséges, hogy nem sokáig lesz ez így. A méltán jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo egy befektetői találkozón arról beszélt, hogy szerinte a következő tíz évben eltűnik az iPhone és helyette az AR, vagyis a kiterjesztett valóság veszi át az almásoknál a főszerepet.

Félreértés ne essék, továbbra is lesz iPhone, azonban jól látható, hogy az Apple az utóbbi években erősen rágyúrt a szolgáltatásokra, s ez a jövőben sem lesz másképp. Illetve évek óta olvashatunk azzal kapcsolatosan is pletykákat, hogy milyen lesz az AR képes szemüveg, melyet immáron nagyon régóta fejlesztenek.

A hozzáértő szerint továbbra is lesz iPhone, azonban ez már annyira mindennapi kiegészítőnek számít, hogy a következő termék, amely kiemelt figyelmet kap, az az AR lesz, mint szolgáltatás és termék egyaránt.

Ti mit gondoltok a téma kapcsán? Szerintetek is ez lesz az Apple következő nagy dobása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!