Üzemidőteszt: iPhone 13 Pro Max vs Galaxy S21 Ultra

HusztiD 2021.10.07. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 627

Mint minden évben, mikor kijön egy-egy új iPhone modell, a különböző YouTube-erek alapos teszteknek vetik alá az új telefonokat. Ezúttal a PhoneBuff csapata által készült el a legújabb, ahol az iPhone 13 Pro Max mérkőzött meg a Samsung aktuális csúcsmodelljével, a Galaxy S21 Ultrával.

Ahogyan megszokhattuk a csapattól, egy robotkar segítségével vetették különböző megmérettetések elé a telefonokat. Minden feladatot egy-egy órán át végeztek, s volt köztük minden olyan alkalmazás, amivel meríthetjük az aksit: üzenetek, közösségi oldalak, játékok, YouTube és társaik, nem mellesleg félidőnél 16 órán át hagyták a telefonokat standby módban.

Végeredmény? Nem okoz senkinek sem meglepetést az eddigi információk alapján, ha azt mondjuk, hogy az iPhone 13 Pro Max nyert – hiszen már korábban megtudhattuk, hogy nagyobb aksit kapott, ami mellett energiatakarékosabb is maga a chip. A telefon összesen 16 óra standby módot bírt ki, ami mellett 12 óra 6 percen át állta a megmérettetéseket. A Galaxy S21 Ultra sem teljesített rosszul, azonban a Samsung csúcskészüléke 2,5 órával bírta kevesebb ideig a strapát.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!