Kisebb, de jobb akkumulátorokat kaphat az iPhone 13 széria

HusztiD 2020.11.16. 15:55 iPhone 0 db 308

iphone-12-colors-trio

Ugyan az Apple még csak most dobta piacra az iPhone 12 szériát, azonban ahogyan megszokhattuk, a pletykák már az ezt követő szériáról szólnak. A méltán jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo úgy hiszi, hogy a következő évben megjelenő telefonok kisebb aksit kaphatnak, amelyek jobb kapacitással bírhatnak.

Az Apple egy új eljárást tesztel, amit szimplán csak ‘soft board batteries’-nek neveznek. Ennek a technológiának a lényege, hogy a jelenlegi aksikkal szemben kevesebb rétegből épülnek fel, így ennek köszönhetően sokkal nagyobb kapacitást képesek belőle kisajtolni. Az elemző úgy hiszi, hogy az Apple telefonjai hasonló üzemidővel kerülnek majd piacra, mint a jelenlegiek, hiszen csökkenteni fognak az az eljárásnak köszönhetően az aksik fizikális méretén, hogy egy kicsivel vékonyabb formatervet adjanak a következő szériáknak.

Ne feledjük, ezek egyelőre csak egy elemző meglátásai, jóslatai. Hogy valóban így lesz-e, arról egyelőre biztosat nem tudhatunk. Legyünk türelemmel, hisz jövőre minden kiderül, addig pedig itt lesz nekünk az aktuális széria, az iPhone 12 termékcsalád.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!