Sokkal ellenállóbb az ujjlenyomatokkal szemben az arany iPhone 12 Pro, mint a többi kiadás

HusztiD 2020.10.29. 12:55 iPhone 0 db 591

iphone-12-pro-gold

Amikor az Apple csapata bemutatta az iPhone 12 szériát, akkor egy pillanatra szót ejtettek arról, hogy kicsit másabb borítást kap az aranyszínű iPhone 12 Pro, mint a többi kivitel. Azóta többen megkapták a készülékeiket, azonban a TechCrunch arra hívta fel a figyelmet, hogy ez a kiadás sokkalta ellenállóbb lesz az ujjlenyomatokkal szemben.

A lényeg, hogy a legtöbb iPhone 12 Pro egyfajta eljárást használ, azonban az aranynál kicsivel sokkal összetettebb a dolog. Angolul special high-power, impulse magnetron sputtering (HiPIMS), vagyis ha egy az egybe fordítjuk magyarra az eljárást, akkor egy speciális nagy-teljesítményű, impulzusos magnetron porlasztásos technológiát használnak ennél a kiadásnál, ami által másabb a felületi szerkezete a rozsdamentes acélnak, így az ellenállóbb és kevésbé látszanak meg rajta a lenyomatok.

Biztosan lesznek erről is videók az idő múlásával, így várjunk türelemmel. Kíváncsiak vagyunk azért rá, hogy mégis látványosan, avagy alig észrevehetően lesz kevesebb ujjlenyomat az arany iPhone 12 Prón.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!