Egy ígéret az Apple-től: 2030-ra már teljesen szén-semleges működést fognak folytatni

HusztiD 2020.07.22. 09:55 Apple 0 db 84

Apple_commits-100-percent-carbon-neutrality-for-supply-chain-and-products-by-2030_07212020-800x450

Aki nyomon követi az Apple-t, az tudja jól, hogy folyamatosan zöldül a tevékenységük, hiszen időről időről számolnak be arról, miként végzik azokat. A kaliforniai vállalat a tegnapi nap folyamán adta ki a 2020-as Environmental Progress beszámolóját, melyben megígérték, hogy 2030-ra teljesen zöldek lesznek.

Az almásokon nagy a felelősség, s ezt ők is jól tudják, hiszen amennyi terméket eladnak, az rengeteg káros-anyag kibocsátással jár. Tim Cook többek között ezért is ígérte meg, hogy 2030-ban már egyetlen olyan Apple terméket sem fognak eladni, amivel lábnyomot hagynának, ugyanis ekkora tervezik, hogy minden termékük előállítása alkalmával zéró hatással lesznek a környezetre, ergo elérik az úgynevezett szén-semlegességet.

Nem lesz könnyű a kaliforniaiak feladata, azonban egy hangulatos, egyperces videóban is ígéretet tettek, hogy amire Edan 10 éves lesz, addigra elérik a szén-semlegességet.

Jó látni, hogy az Apple folyamatosan osztja meg ehhez hasonló beszámolóit, illetve hogy továbbra is elkötelezettek az iránt, hogy egy sokkal szebb, tisztább jövőt kaphasson kézbe a következő generáció.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!