Videón az iPhone 12 dummy modelljei

HusztiD 2020.07.01. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 5 371

Screen-Shot-2020-06-29-at-3.04.54-PM

Az iupdate YouTube csatorna nem olyan rég egy új videóval állt elő, melyben azt láthatjuk, hogy milyenek lehetnek az ősszel érkező új iPhone modellek. Kicsivel több, mint két hónap van hátra a hivatalos bemutatóig, de ahogyan lenni szokott, ilyenkor elkezdenek szállingózni a hírek, illetve a legelső dummy modellek egyaránt elkészülnek, melyről az alábbi videóban mesélnek kicsit.

Mint tudjuk, a dummy iPhone modelleket leginkább egy mintadarab termékként emlegethetjük. Egyik célja, hogy az ismertebb kiegészítőgyártók az aktuális évi iPhone rajtra kellően felkészüljenek. Lényegében mondhatjuk, hogy ezen modellek által képesek megfelelő tokokat és egyéb kiegészítőket készíteni a gyártók, hogy a telefon megjelenése napján legyen miből szemezgetnünk. Nem utolsó sorban pedig a különböző tech YouTube-erek is nagy előszeretettel mutogatják a dummy modelleket a publikum számára.

Igazából sokat nem lehet a telefonokról elmondani, hiszen pont azok látszanak rajta, amelyek a korábbi pletykák alátámasztottak az elmúlt hónapok folyamán: a lekerekített formatervet ezúttal egy szögletesebb dizájn vált fel, ami leginkább az iPhone 5 / SE modellekre emlékeztet minket.

Ne feledjük, hogy szeptember első felében ejtheti meg az Apple a iPhone eventet, így hivatalosan csak ekkor derülhet ki, hogy pontosan milyen modelleket mutatnak be, illetve az, hogy mikortól lesznek elérhetőek az új telefonok, ugyanis korábban szó volt arról, hogy októberben érkeznek a telefonok, azonban a legutóbbi hírek már szeptembert rebesgetnek.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!