Nem igazán érdekli a járványügyi helyzet az Apple-t, hisz továbbra is pozitívan áll a jövőbeli eladásokhoz

HusztiD 2020.05.12. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 148

iphone-11-pro

Az utóbbi hetekben másról sem hallani, mint a koronavírusról és arról, hogy mekkora gazdasági kiesést okoz majd egyes gyártóknak. Sokan félnek miatta, de úgy tűnik, hogy az Apple megpróbál pozitívan a jövőbe tekinteni, hiszen a jelenleginél is több iPhone 12 legyártását tervezik majd.

A Nikkei beszámolója szerint az Apple-nél jelenleg nem gondolkodnak azon, hogy kevesebb telefont gyártassanak le. Mi több, jeleztek a partnereik felé, hogy szeretnék ha közel maximális kapacitással menne a gyártás, hiszen a következő 12 hónap folyamán, 2021. március végéig összesen 213 millió iPhone legyártását tervezik.

Ha hasonlítani szeretnénk, akkor ez 4 százalékkal  több, mint amennyit az elmúlt évben legurítottak a partnerek a gyártósoraikról. Természetesen az elkövetkezendő évben nem csak az iPhone 12-t fogják legörgetni a futószalagról, hanem még a 11-es szériát, illetve a nem olyan rég bemutatott iPhone SE modelleket egyaránt.

Egyelőre nehéz megtippelni, hogy mi lesz hónapok múlva. Mi bízzunk a legjobbakban, azt követően pedig meglátjuk, hogy jól döntöttek-e az almások, vagy sem.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!