Az Apple bejelentette a WWDC ’20 dátumát

HusztiD 2020.05.06. 09:55 Apple, Kiemelt hírek 0 db 261

apple_wwdc-announcement_ready-set-code_05052020

Az Apple az elmúlt hetek folyamán jelentette be elsőnek, hogy idén először nem fizikálisan, hanem online lesz megtartva a WWDC ’20-as konferencia. A tegnapi nap folyamán viszont egy sajtóközlemény berkein belül közölték a hírt, hogy június 22-től veszi kezdetét a fejlesztői konferenciájuk hete.

Az elmúlt években megszokott volt, hogy a fejlesztők 1 599 dolláros áron vásárolhattak bérletet a konferencia hetére. Ezeket korlátozott darabszámban árulták az almások, s lényegében itt ismerhették meg az új rendszereket még jobban, egyeztethettek más fejlesztőkkel és az Apple mérnökeivel. Mivel most az egész online lesz megtartva, ezért számukra is ingyenes lesz az előadás a fejlesztői alkalmazásban és a weboldalon.

Mivel 22-én indul a WWDC ’20 hete a fejlesztők számára, így várhatóan ezen a napon kezdenek az előadással a kaliforniaiak, amikor is bemutatkoznak az új szoftverek. Feltehetően az eseményt megelőző egy-két hétben konkrétabb időpontot is kapunk, hogy mikor és hány órakor veszi kezdetét a event.

Mit várhatunk? Ha új hardvereket nem is, de szoftvereket biztosan bemutatnak az almások, mint az iOS 14, macOS 10.16, watchOS 7 és a tvOS 14. Mivel ez lesz a harmincegyedik konferenciájuk, amit ráadásul most először online rendeznek meg, ezért reméljük, hogy Tim és csapatának lesz egy-két meglepetése is.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!