Koncepcióvideón a kamerasziget nélküli, LiDAR szenzorral szerelt iPhone 12

HusztiD 2020.04.01. 13:55 iPhone, Videók 0 db 2 461

iphone-12-pro-scaled

A ConceptsiPhone egy új videót rakott fel YouTube csatornájukra, melyben arra vethetünk pillantást, hogy milyen lehet az ősszel érkező iPhone 12. A mostani koncepcióban lényegében bemutatták, hogy milyen nem lesz az Apple új csúcsmodellje.

Először is az első szembetűnő dolog, hogy magán a telefon hátlapján egy ugyanolyan kamerakivágás kapott helyet, mint az iPhone 11 Próban, azonban itt már egy LiDAR szenzort is megtalálhatunk, ami most, a nem olyan rég megjelent iPad Próban debütált elsőnek. Másik újdonság, hogy az előlapról eltűnt a kamerasziget, s helyette a TrueDepth kamerarendszer a felső kávában kapott helyet. Ezáltal mondhatjuk, hogy egy teljes kijelzős kialakítást kaptunk, ami által lényegesen másabb a telefon kinézete.

Ne feledjük, hogy ez csak egyelőre egy koncepció. Hogy ilyen lesz-e az idei évi modell, azt nem tudni, de talán most a legeslegfontosabb, hogy egészségben legyünk túl ezen a járványon, hiszen ez még akár az Apple számításait is keresztbe húzhatja.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!