iOS 14: a BMW-vel karöltve dolgozik az Apple a CarKey funkción

HusztiD 2020.04.01. 11:56 Egyéb, iOS 0 db 85

bmw-digital-key

Február elején számoltunk be, hogy az Apple bemutatta a CarKey keretrendszerét az iOS 13.4 első bétájában, azonban most a 9to5Mac csapata közölte le, hogy újabb bizonyítékokat találtak ennek kapcsán az iOS 14 korai verziójában, melyhez hozzájutottak.

A felfedezett információk szerint az Apple első körben a BMW-vel karöltve dolgozik azon, hogy bevezessék a CarKey-t. Lényegében ezzel a funkcióval válik majd elérhetővé egyszer a közeljövőben, hogy ha otthon hagytuk volna a kulcsunkat, akkor az iPhone-unk segítségével könnyedén kinyithassuk és beindíthassuk.

Az oldal felkereste a BMW-t, hogy nyilatkozzanak az ügyben, de az autógyártó a szokásosnak nevezhető sablonszöveggel állt elő, mely alapján egyelőre semmit sem erősíthetnek meg számukra, ha lesz is valami, akkor egy jövőbeli sajtóbejelentésből mindent megtudhatunk.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!