iOS 14 kódja megerősítette, hogy hamarosan érkezik az iPhone 9 Plus

HusztiD 2020.03.17. 09:55 iOS, iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 1 085

iphone-8-plus-space-gray

Az elmúlt napok folyamán beszámoltunk, hogy a 9to5Mac belsőseinek sikerült az iOS 14 első, még egyáltalán nem hivatalos verziójához hozzáférniük, melyek érdekes dolgot erősítettek meg. Ezúttal az oldal ismét egy érdekes hírt közölt le, s ha jól megy, akkor hamarosan érkezik az iPhone 9 Plus!

Ugyebár eddig úgy tudtuk a korábbi pletykákból, hogy az Apple most, március végével adja ki az iPhone SE 2-t, vagyis más néven az iPhone 9-et. A jelenlegi felfedezés alapján úgy tűnik, hogy lesz ennek egy Plus változata egyaránt, akárcsak az iPhone 8 és 8 Plus esetében, ergo 4,7 és 5,5 colos méretben kerül a boltok polcaira.

Ami még kiderült, hogy a telefonban egy A13 Bionic chip lesz megtalálható, amit az Apple elsőnek a tavaly megjelent iPhone 11 szériában mutatott be. Emellett a hitelesítésért a Touch ID fog felelni, bár ezt pletyka szinten eddig is tudtuk.

Jelenleg az a nagy kérdés, hogy mikor érkezik az új belépőszintű telefon? Eredetileg most, március végén jelentette volna be az Apple, azonban jelenleg, a koronavírus miatt egyelőre minden kétes. Várjunk türelemmel, hiszen most nem ez a fontos, hanem az, hogy mindenki biztonságban legyen, s enyhüljön a járvány. Majd ezt követően ráérünk a bejelentéssel.

Vigyázat! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz meg szolgáltatása.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. K - 2020.03.17. 20:41

    Igen pont ez kell a 4” helyett, peklapat melle meg egy peklapat☹️ Fuck logic :/

  2. Börni - 2020.03.18. 11:50

    Elég szánalmas hogy 2020-ban az Apple egy (vagy nem is egy) 65% körüli screen-to-body arányú telefont akar piacra dobni.

Szólj hozzá Te is!