Hasznos újdonságokat kap az iOS 14; elmaradhat a júniusi WWDC konferencia – mi történt a héten?

HusztiD 2020.02.29. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 458

Ismételten eltelt egy újabb hét, mi pedig szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben törénéseit.

applechina

Az iOS 14-ben teljesen új alapértelmezett lejátszót, böngészőt és email klienst is beállíthatunk

Az almások minden év június elején tartják meg a fejlesztői konferenciájukat, ahol bemutatásra kerülnek a legújabb operációs rendszereik. Mivel már február végét írjuk, így egy kicsivel több, mint három hónap múlva ismerkedhetünk meg például az iOS 14-gyel, amiről most Mark Gurman osztott meg új infókat.

homepodspotify

Bővebben itt.

Ezért nem látod sosem, hogy a rossz fiúk egy iPhone-t használnának a filmekben

Ízlés kérdése, de tagadhatatlan, hogy az Apple készíti a legmenőbb tech termékeket, melyeket sorra alkalmaznak különféle filmekben és sorozatokban. Ha szemfülesek vagytok, akkor a legtöbb filmben, vagy a már említett sorozatok között mindig kiszúrhattok egy-egy főszereplőt, aki mondjuk egy iPhone-t, vagy éppen egy MacBook-ot használ.

Screen-Shot-2020-02-26-at-11.59.49-scaled

Bővebben itt.

Egyelőre nem igazán szeretnének hajtogathatós telefont az emberek

Egyszer az Apple egykori CEO-ja, Steve Jobs mondta, hogy az emberek nem tudják mit akarnak, amíg meg nem mutatod nekik, hogy mire van szükségük. Nagyjából ennek kellene most igaznak lennie a hajtogathatós okostelefonokkal kapcsolatban, azonban egyelőre nem igazán változtatták meg az emberek gondolkodását az első ilyen készülékek.

960x0

Bővebben itt.

iPhone vásárlásán gondolkodsz? Egy kihagyhatatlan akcióval üthetsz két legyet egy csapásra

Akcióval vág a tavasznak az iDoki, hiszen a legújabb promóciójuknak köszönhetően a vásárlók most két legyet üthetnek egy csapásra! Aki most vásárol tőlük bármilyen használt iPhone-t a 8-as modellekig bezárólag, az nem csak egy átvizsgáltmegbízható telefont kap, de a vásárlást követően azonnal akkumulátor cserére kerül sor, hogy teljesen olyan legyen a készülékünk, mintha új lenne. Fontos kiemelni, hogy az akció berkein belül vadonatúj, gyári Apple aksi kerül az általunk választott készülékbe.

iphone_8_gold_top_trans

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében megtudhattuk, hogy sajnos nem az iPhone 11-ből ismert kameralencsét kapja majd az iPhone 9 / SE 2, majd kiderült, hogy Indiában most először tarolt az Apple. Ha minden jól megy, akkor a jövőben az Apple Watch is kap egy Touch ID-t, méghozzá egyenesen az óra koronájába építve.

apple_event_logo_city

A hét második felében megcsodálhattuk, hogy milyen új gesztusvezérlést tervez Pixel telefonjainál a Google, ami után jött a hír, hogy hamarosan LCD helyett mini-LED kijelzőt kaphatnak az iPad modellek. Végül, de nem utolsó sorban szó volt arról, hogy elmarad az Apple júniusi WWDC ’20 konferenciája.

Ezek voltak a 2020-as év kilencedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!