Duplán hajtogatható okostelefont szellőztetett meg a Xiaomi

HusztiD 2019.01.24. 09:55 Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 232

xiaomi-folding-phone

Nagyon úgy tűnik, hogy egyre több gyártót érdekel a hajtogatható okostelefon koncepciója. Korábban számos pletykát olvashattunk, hogy melyik gyártó milyen újdonsággal kíván előállni – mi több, még 3 évvel ezelőtt az Apple neve is felmerült a hajtogathatós okostelefonok között.

Tavaly a Samsung mutatta be az Infinity Flex technológiáját. Lényegében ekkor láthattuk az első működő hajtogathatós okostelefont, azonban vajmi sok információt nem tudhattunk meg róla – talán majd most, február 20-án, mikor is a koreai vállalat bemutatja legújabb csúcsmodelljét, a Galaxy S10-et. Ezúttal viszont a Xiaomi álmodta túl a hajtogathatós telefonok koncepcióját, ugyanis ők egyből egy olyan készüléket szellőztettek meg, ami lényegében duplán hajlítható.

Az alábbi videót a kínai gyártó Weibóra töltötte fel, s a Xiaomi alapítótagját, Lin Bint láthatjuk, aki első ránézésre egy tablettel szórakoztatja magát. Nem sokkal később viszont megcsodálhatjuk, hogy a tablet két végét lehajtva egy okostelefont varázsol, s automatikusan hozzá igazodik a készülék szoftvere.

Fontos megjegyezni, hogy a Xiaomi egyelőre semmit sem jelentett be hivatalosan, egyelőre csak megszellőztették, hogy mit várhatunk a közeljövőben. A vállalat fejese Bin elmondta, hogy még nem tiszta, mi lesz a készülék neve – esélyes a Mi Dual Flex, vagy a Mi MIX Flex.

Mit gondoltok az alábbi koncepcióról? Vajon tényleg lesz kereslet a hajtogatható okostelefonokra, s ez irányba megy el a fejlődés?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!