Előzetes Geekbench tesztek alapján még az iPhone X is lenyomja a Galaxy S10-et

HusztiD 2019.01.17. 15:55 iPhone 0 db 540

Samsung-Unpacked-event-details

A Samsung pont az elmúlt napok folyamán jelentette be, hogy február 20-án leplezik le legújabb csúcsmodelljüket, a Galaxy S10-et. Ugyan még bő egy hónapra vagyunk a bejelentéstől, azonban a Slashgear jóvoltából máris kiderült néhány érdekesség a koreaiak új üdvöskéjéről.

A telefonban egy Snapdragon 855 processzor kap helyet, amit 6 GB RAM-mal spékelnek meg. Ezen specifikációkkal pedig egymagos teljesítményben 3 413, míg többmagosban 10 256 pontot ért el a telefon a Geekbench tesztek alapján. Ha ezt az Apple csúcsmodelljéhez, az iPhone Xs Maxhoz hasonlítjuk, akkor ott 4 816 és 11 584 pontról beszélhetünk. Ha még ennél is tovább megyünk, s felhozzuk az 1,5 évvel ezelőtt megjelent iPhone X-et, akkor még az is odacsap a maga 4 243 és 10 433 pontszámával.

Természetesen érdemes megjegyezni, hogy ezek még nem hivatalos számok. Lehetséges, hogy a Slashgear csapatának lehetősége volt idő előtt hozzájutni valahogy a telefonhoz, így ezen információkból mi azt mondjuk, hogy egyelőre ne vegyünk túl komolyan az alábbi számokat. Ha valóban így teljesít a Galaxy S10, az sem feltétlen jelent nagy különbséget, ugyanis a valós életbeli használatkor úgyis észrevehetetlen különbségek mutatkoznak majd.

Mindenesetre várjuk a február 20-i bejelentést, majd azt követően a sebesség-összehasonlító videókat.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!