Immáron 50 orvos erősíti az Apple egészségügyi csapatát

HusztiD 2019.01.02. 09:55 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 172

abc_applefitness_le_150319_16x9_992

Ha egészségről beszélünk, akkor viszonylag mozgalmas volt a december az almások számára, ugyanis két hete adták ki a watchOS legfrissebb verzióját, melyben debütált az EKG alkalmazás. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, annyira nagy kaliberű volt a dolog, hogy már az első nap életet mentett.

A CNBC nem olyan régen arról adott hírt, hogy az Apple valóban komolyan veszi az egészség témát, ugyanis jelenleg 50 orvos dolgozik náluk, s végeznek különféle kutatásokat. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján több csapatot alkotnak, így több mindent tudnak párhuzamosan felmérni és fejleszteni. Vannak olyan orvosok, kik a saját LinkedIn profiljaikon megosztják, hogy mivel kapcsolatosan dolgoznak, de akadnak olyanok, kik semmit nem írnak le munkásságaikról.

A kaliforniaiak már a 2015-ös legelső Apple Watch megjelenése előtt megkezdték a toborzást, ám ekkor még kisebb létszámmal voltak. Az Apple-nek jelenleg célja, hogy minél pontosabb legyen például az Apple Watch szenzora és általa a mérése, valamint kibővítsék az egészségügyi szolgáltatásaikat, hogy azzal még inkább kiszűrhessék a felhasználók a fennálló problémáikat.

Végül arról is beszámolt a CNBC, hogy az orvosok az Apple-nél betöltött állásuk mellet saját rendelőikben praktizálnak, illetve olyan fejesekkel vannak napi kapcsolatban, mint Jeff Williams, a vállalat COO-ja.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!