Érdekes megoldással tüntetné el az előlapi kamerát az Apple

HusztiD 2018.10.02. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 820

iphone-xs-vs-xr-800x700

Immáron egy éve annak, hogy az Apple bemutatta az iPhone X koncepcióját, melynek vonalait feltehetően az elkövetkezendő években is nagy előszeretettel visznek tovább. Az új koncepciónak köszönhetően eltűnt az előlapról a Home gomb, helyette pedig a TrueDepth kamerarendszer vette át a főszerepet, melyet egy év távlatból vizsgálva a felhasználók zöme elfogadott, míg akadnak, kik továbbra is elégedetlenek vele.

A GF Securities egyik elemzője, Jeff Pu az ellátási láncból szerzett új információkat, mely alapján a Largan Precision egy teljesen új, fekete bevonatot tervez, melyet az előlapi kameráknál fognak alkalmazni. Az említett gyártó legnagyobb partnere az Apple, így Jeff egyből felvetette, hogy a TrueDepth kamerarendszeren fogják elsőnek használni, s nagyjából 2020-ban érkező modelleknél fog bemutatkozni az új eljárás.

Mit jelent ez voltaképp? Maga a kamerasziget nem lesz láthatatlan, a kamerakivágás egy az egyben megmarad, csupán az egész sziget egy hatalmas fekete felület lesz, így a benne helyt kapó szenzorokat nem fogjuk többé látni. Aki iPhone X-szel vagy Xs-sel rendelkezik, az tudja jól, hogy bizonyos fényviszonyok mellett felcsillan a kamera lencséje. Nos, az új bevonattal lényegében ezt fogják láthatatlanná tenni.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!