Kitalálnád, melyek a legkeresettebb Apple kiegészítők?

HusztiD 2018.10.02. 11:56 Apple 0 db 464

pm-AppleAccessories-lv3-22943

Gondolkodtatok már azon, hogy melyek lehetnek a legnépszerűbb Apple kiegészítők? A Best Buy-nak és a Ceros-nak köszönhetően kiderült, hogy mely termékek voltak a legkeresettebbek az elmúlt két év folyamán.

Nagy titkot talán nem árulunk el, ha azt mondjuk, hogy a 2017. második negyedévétől 2018 első negyedévéig a jack – Lightning átalakító volt a legkeresettebb. Mint tudjuk, az Apple a 2016 őszén bemutatott iPhone 7-ből teljesen kinyírta a jack csatlakozót, így a felhasználók számára azóta a szóban forgó átalakítót mellékeli telefonjaihoz. Úgy tűnik, hogy hiába jár a telefonokhoz a kiegészítő, ettől függetlenül ez volt az elmúlt egy évben a legkeresettebb kiegészítő.

apple-dongle-best-buy-sales

Ezt megelőzően egyébként a Lightning – USB kábel volt a legnépszerűbb kiegészítő, azonban a legutolsó, tehát a 2018-as év második negyedévében immáron az AirPods fülesek voltak a legkelendőbb termékek. Elég megnézni a vezeték nélküli fülest, hiszen négy negyedévvel ezelőtt még csak a harmadik legkeresettebb termék volt, de mostanra úgy tűnik a Best Buy adatai alapján, hogy elég nagy népszerűségnek örvend.

Bővebb adatokat az alábbi diagramon találhattok. Nálatok mi a helyzet? Ti milyen kiegészítőket szoktatok vásárolni?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!