Kuo: a Samsung újra lemásolja Galaxy S10 modelljeivel az Apple-t

HusztiD 2018.07.18. 15:55 Egyéb 1 db 417

galaxy-s9-iphone-x

Először egy héttel ezelőtt olvashattunk némi pletykát arról, hogy mit várhatunk a Samsung-tól jövő márciusban. Ezúttal a jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo osztotta meg gondolatait azzal kapcsolatosan, hogy voltaképp milyen lehet a bő fél év múlva érkező Galaxy S10 család.

Az elemző szerint a koreai vállalat egy az egyben lemásolja az Apple stratégiáját, hiszen ők is három telefont készülnek piacra dobni 5,8, 6,1 és 6,4 colos kiszerelésben. Kuo szerint ezek közül az utóbbi kettő kapja meg a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasót, melynek koncepcióját az Apple korábban kukázta, hogy helyette a Face ID-ra fektessék a hangsúlyt. Az 5,8 colos modell csupán egy szimpla hátlapi szenzort kap. Arról nem nyilatkozott kedvenc emberünk, hogy lesz-e bennük fejlettebb előlapi kamerarendszert, akárcsak az iPhone X-ben.

Kuo egyelőre nem osztott meg több infót, de az elkövetkezendő hónapokban úgyis tovább latolgat majd. Ha valóban hasonló tervvel támad a Samsung, akkor láthatjuk, hogy ők is inkább megpróbálnak egy hasonló stratégiával érvényesülni az okostelefonok piacán, mint az almások, kik idén ősszel három különböző iPhone X-et dobnak piacra.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2018.07.18. 17:56

    Sőt az Apple csak négy betű a Samsung meg hét, tehát az Apple nyert mert kevesebb betű, ezért most a Samsung azt tervezi, hogy nevet változtat és ezentúl csak Sams lesz, hogy ebben is másolja a Tech óriást:-)

    Friss: most jött a hír, a szigetet is másolni fogja a Sams, bár meg tudják oldani sziget nélkül is a kijelzőt, de minden új galaxy s10 kap egy kics sziget matricát, amit fel lehet ragasztani a kijelzőre…

Szólj hozzá Te is!