Bekeményít a Samsung: öt kamerával érkezhet a Galaxy S10+

HusztiD 2018.07.10. 17:55 Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 316

FF95C5C8-1C2D-490B-8306-86202665B0A0-780x389

Még csak négy hónap telt el, mióta a Samsung bemutatta az aktuális csúcsmodelljeit, a Galaxy S9 modelleket, de a pletykák máris a következő generációs telefonokról szólnak. A Bell legutóbbi beszámolója szerint a Dél-koreai vállalat hasonló taktikát kíván jövőre bevezetni, mint az Apple idén ősszel.

Az első és legfontosabb, hogy a gyártó következő év tavaszán nem két telefont kíván piacra dobni, hanem egyenesen hármat. Érkezik az S10, az S10+, illetve lesz egy szintén S10-ként emlegetett, belépőszintű modell. Ha erre a pletykára alapozunk, akkor mondhatjuk, hogy a Samsung hasonló felhozatallal kíván előállni, mint idén szeptemberben az Apple: a két csúcskategóriás telefon mellett egy belépőszintűt is piacra dob.

Az érdekes rész viszont még most jön. Ha helytállóak az oldal információi, akkor a Galaxy S10+ három darab hátlapi kamerát kap, melyek közül kettő a jól megszokott 12 megapixeles szenzort rejti magában, míg a harmadik egy 16 megapixelest, melynek látószöge 120 fokos. Ha mindez nem lenne elég, akkor az előlapi lencséken szintén variál a Samsung, ugyanis oda két kamerát kíván beépíteni – vélhetően ezzel az eljárással próbálnak egy megfelelő Face ID alternatívával előállni.

Ne feledjük, hogy ezek csak pletykák, így érdemes ennek megfelelően kezelni az alábbi infókat. Ha valóban hasonló megoldással áll elő a gyártó, akkor bizony sikerülhet megelőzniük az Apple-t, hiszen a legutóbbi hírek szerint is csak a 2019. őszén érkező csúcsmodellben mutatkozhat be a három lencsés kialakítás.

Mit szóltok? Szerintetek bekeményít a Samsung?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!