Összecsukható iPhone riválison dolgozik a Microsoft

HusztiD 2018.07.02. 15:55 Egyéb, iPhone 0 db 411

microsoft

Újabb riválissal kívánja a Microsoft felpezsdíteni az okostelefonok piacát. Az Apple ősi riválisának korábban voltak próbálkozásai, de kudarcot vallottak. A Verge-nek viszont sikerült belsős információkhoz hozzáférnie, melyből kiderült, hogy a Microsoft immáron két éve dolgozik egy iPhone riválison.

Konkrét specifikációkat ugyan nem tudni, csupán annyit, hogy egy dupla kijelzős, összehajthatós okostelefonon dolgoznak a redmondiak, melyre egyelőre csak Andromeda kódnéven hivatkoznak – mondjuk mindez már a tavalyi év vége előtt kiszivárgott. Az új információk alapján nem titok, de a Microsoft itt is a Surface családdal elindított utat szeretné tovább járni, vagyis egy olyan okostelefont szeretnének piacra dobni, ahol a PC és a mobil világ legjobb elemei ötvöződnek, ugyanakkor az összecsukható kialakításnak köszönhetően zsebben is elfér eme innovatív, sokoldalú készülék – legalábbis ezen infók derültek ki a kiszivárgott dokumentumból.

Sajnos több infót továbbra sem tudni a Microsoft fejlesztés alatt lévő okostelefonjáról. Ettől függetlenül reméljük, hogy a vállalat hamarosan bemutatja a készüléket, hiszen kíváncsiak vagyunk, hogy ez ehhez hasonló telefonnal hogyan boldogulnak majd egy olyan piacon, melynek java részét az Apple hódítja.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!