Az Apple a második legértékesebb amerikai nagyvállalat

HusztiD 2018.06.29. 10:25 Apple 0 db 162

apple-china-store-pudong

A Brand Finance jóvoltából évek óta elkészülnek azon felmérések, melyben az 500 legértékesebb amerikai vállalatot keresik. Akár csak előző évben, úgy az Apple idén is a második helyen található meg, kit 2017. folyamán a Google, míg idén az Amazon előzött meg.

Szakemberek szerint az Apple igen szép, 37 százalékos mértékben nőtt az előző évhez képest. Ennek ellenére mégsem volt elegendő mindez az első helyezésre, ugyanis az Amazon 42 százalékkal szárnyalta túl magát az előző évhez képest, amivel sikerült az aranyérmes helyet egyaránt befogniuk. A vállalatok közül a legnagyobb növekedést a YouTube könyvelhette el a maga 114 százalékos plusz teljesítményével, de természetesen a Telsa sem panaszkodhat a 106 százalékos eredményével.

Érdemes megjegyezni, hogy az Apple 2012-től egészen 2016-ig szerepelt a Branc Finance dobogóinak legelső helyén. Akit érdekel a teljes kimutatás, az az alábbi linken érheti el a 2018-as beszámolót.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!