Tényleg annyira sikeres lesz az iPhone X Plus, mint ahogyan azt az Apple reméli?

HusztiD 2018.06.21. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 389

iPhone-X-vs-iPhone-X-plus-concept-01-1280x720

A koreai Bell értesülései szerint az Apple immáron berendelte a 2018-as iPhone modellek kijelzőit. Amennyiben igazak a legújabb szóbeszédek, akkor az almások az úgynevezett iPhone X Pluszra fognak a leginkább rágyúrni, ugyanis ezen készülékhez rendeltek több kijelzőt.

Az értesülések szerint az Apple 45 millió 6,46 colos OLED, 25 millió 5,8 colos szintén OLED és 30 millió 6,04 colos LCD kijelzőt rendelt be beszállítóitól. Ahogyan láthatjuk, a jelenlegi méretek kicsit elütnek a korábbi pletykáktól, ugyanis az úgynevezett iPhone X Pluszt eddig 6,5 colosra, míg az olcsóbb árkategóriát képviselő LCD-s telefonra 6,1 colt említettek.

Ezen berendelésekből messzemenő következtetéseket egyelőre nem lehet vonni. Amennyiben tényleg igazak a mostani hírek, akkor nagyon úgy tűnik, hogy az Apple az iPhone X Plus sikerében bízik a legjobban, majd az LCD kijelzővel szerelt modellében. Hogy melyikre milyen kereslet fog mutatkozni, az nyilván a telefonok árazásától is függ majd, hiszen a 6,5 colos telefon indulóára jóval ezer dollár fölött lehet.

Az elmúlt napokban ehhez kapcsolódóan volt egy másik beszámolónk, ott viszont pont arról szóltak a hírek, hogy az LCD kijelzős iPhone sikerében továbbra is bízik az Apple, ugyanis még jövőre is nagy szerepet kapnak a termékpalettán, illetve pont tegnap volt ezzel kapcsolatosan egy másik hírünk, mely teljesen szembe ment a mostani állításokkal. Ebből kifolyólag a mostani infókat is érdemes erős fenntartásokkal kezelni.

Nyilván árazástól függ minden, de az eddigiek alapján ti melyik új iPhone modellre voksoltok?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!