Hatalmas kihatással van az építőiparra az iPad

HusztiD 2018.05.14. 17:55 Egyéb, iPad, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 403

cc50102

Az Apple az utóbbi évek folyamán egyre inkább érdekeltté vált a vállalati szférában, így több olyan nagyvállalattal, mint az IBM, kötött szerződést. Ezen partneri kapcsolatoknak köszönhetően számos olyan ügyfelük van az almásoknak, akik ezáltal időt és pénzt spórolnak meg.

A Business Insider beszámolója alapján ilyen például a Dallas-i Rogers-O’Brien, akik az építőiparban dolgoznak. A vállalat egyik vezetője, Todd Wynne elmondása alapján éves szinten 1,8 millió dollárt és több, mint 55 ezer munkaidőt spórolnak meg azzal, hogy iPad-et használnak.

A vállalatnál korábban papírt alkalmaztak, mint mindenki más ebben az iparágban, azonban mikor iPad-re váltottak, minden megváltozott. Ha egy építészmérnök valamit módosított a terveken, akkor azt jóformán lehetetlen volt minden munkatárshoz időben eljuttatni, ugyanis a tervrajzokból több verzió volt, melyek közül sok elévültnek számított a sok apróbb változtatás miatt. Amióta iPad-et használnak, azóta ha a mérnök változtat valamin, akkor azt azonnal látni fogják a munkások, ugyanis az iPad-en a felhő segítségével szinte azonnal elérhetőek az aktuális vázlatok.

Ezzel a megoldással nem csak papírt takarítanak meg, de sokkal jobban és gördülékenyebben halad a munka, amit az említett számok egyaránt alátámasztanak. Todd elmondása alapján eleinte volt, hogy besétáltak egy Apple Store-ba megvenni akár 50 darab iPad-et, de egyáltalán nem kaptak kedvezményt az Apple-től, de miután az egyik almás menedzserrel egyeztetett, ez hamar megváltozott, hiszen bevezették őket az üzleti szférába.

Ennek ellenére megérte részükre, hiszen így is sokat spóroltak, hogy semmilyen kedvezményt nem kaptak eleinte. Mi több, példának felhozta, hogy sokkal jobban jártak az Apple tabletjével, mint egy notebook-kal, hiszen olcsóbban jutottak hozzá és valamivel több üzemidő kihozható az iPad-ből, ami természetesen támogatja az LTE-t.

Ti ismertek olyan munkahelyet Magyarországon, ahol az Apple termékeit használják vállalati dolgokra?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. g - 2018.05.14. 18:35

  A szemem könnybe lábadt erre a gyünyörűűűűséges cikkre. Ez fantasztikus ti túl tesztek az imagazinon is a hülyeségben.
  Pedig Hordon mindent megtesz, hogy hülyének nézze az embereket…

 2. g - 2018.05.14. 18:38

  A mérnök bácsi és a Köműves lány megbeszélni a falakat. Azon izgultam végig le ne gebedjen miközben az piadotbökködte az a jó képességű :)))))

 3. Pat - 2018.05.14. 21:13

  Nálunk a sopronkövesdi Autolivben a műszerészek iPad miniket használnak a termelésből érkező hibajelentések vezetésére, így sokkal átláthatóbbak a javítások (ugye ezekről készül részletes hiba-megoldás leírás), emellett még visszakereshetőek is. Statisztika szempontjából sem utolsó. (pl. mi a legtöbbször előfordult hiba)

Szólj hozzá Te is!