Újabb adag ‘hogyan csináld’ videókkal mutatja meg a legjobb iPad-es trükköket az Apple

HusztiD 2018.04.06. 10:25 iPad, Videók 0 db 411

521D69D9-C1BF-479C-A6A4-99958596ABFA-780x435

Az utóbbi hetekben mintha leállt volna az úgynevezett ‘hogyan csináld’ videóival az Apple, de nem olyan rég két újabbat raktak fel YouTube csatornájukra, melyek az iPad-del rendelkező felhasználóknak lehetnek hasznosak. Egyébként az elmúlt napokban láthattuk pont az új Apple Pay-t népszerűsítő felvételeket, illetve azt szintén megtudhattuk, hogy egyetlen ember is képes megváltoztatni a világot.

A most publikált videókban összesen két tippet adnak a kaliforniaiak. Az elsőben azt tudhatjuk meg, hogy hogyan futtathatunk egyszerre két alkalmazást. Elég csak megnyitnunk például a Safarit, majd ha közben iMessage-et szeretnénk írni, akkor alulról, egy felfelé ívelő gesztussal előhívhatjuk a dock-ot, ahonnan egy úgynevezett ‘drag and drop’ módszerrel mellérakhatjuk az appot, majd könnyedén méretezhetjük őket. A funkció által lehetőségünk van egyszerre két alkalmazást futtatni, illetve közöttük könnyedén megoszthatunk bizonyos kontenteket, akárcsak a videóban a képet.

A második felvétel igazából az Apple Pencil-lel rendelkező tulajok számára lesz hasznos. Ha csinálunk a Home és a bekapcsoló gomb együttes lenyomásával egy képernyőfotót, akkor azt pofonegyszerűen személyre szabhatjuk. Amennyiben van ceruzánk, akkor könnyedén szerkeszthetjük a képet, de ha nincs, az sem baj, ugyanis nélküle is lehet, csupán nem tudunk annyira pontos rajzokat készíteni. Ezt követően egyszerű mód elmenthetjük a képet, majd akár tovább is küldhetjük ismerőseink számára.

Mostantól, hogy a hatodik generációs 9,7 colos iPad is támogatja az Apple Pencil-t, így jön a kérdésünk, hogy ti terveztek-e egy almás cerka beszerzését?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!