10-ből 9 felhasználó elégedett az okoshangszórójával

HusztiD 2018.02.27. 17:55 HomePod, Kiemelt hírek 0 db 124

Apple Home Pod (Review)

Immáron több, mint két hete, hogy megjelent a HomePod, de a Loup Ventures egy új felmérése arra enged következtetni, hogy az okoshangszóró tulajok nagy része elégedett a termékével. Mivel a felmérés mostani, a HomePod pedig még alig, hogy piacon van, így természetesen egyelőre minimális megoszlást tudhat magának.

A jelenlegi kutatás viszonylag kicsinek mondható, ugyanis a szakembereknek összesen 520 amerikai felhasználót sikerült megkérdezniük. Mivel ilyen kis arányokról beszélünk, így kevésbé reprezentálják a tényleges arányokat, de mint kiderült, 31 százalékuk rendelkezik egy okoshangszóróval. Ha tovább bontjuk az adatokat, akkor ezen belül 55 százalékuk nyilatkozta, hogy Amazon Echo-val rendelkezik, míg további 23 Google Home-mal és 15 százalék Cortanával. A HomePod sem szégyenkezhet, ugyanis szűk két hét alatt már 3 százalékos megoszlást tudhat magának, míg a maradék 4 százalék az egyéb kategóriába sorolható gyártókat rejti magában.

Az okoshangszóróval rendelkező felhasználók 59 százaléka nyilatkozta, hogy elégedett a termékkel, míg további 30 azt, hogy teljes körűen elégedett vele. Ha összeadjuk a számokat, akkor elmondhatjuk, hogy az emberek 89 százaléka elégedett, azonban a szakemberek itt megjegyezték, hogy ez nem meglepő, hiszen jelenleg az okoshangszórók nagyon kevés funkciót tudnak, így az emberek elvárásai is kisebbek feléjük. Lényegében ebben rejlik az elégedettségi index titka.

picture1-5

Ha a felhasználási szokásokat nézzük, akkor az emberek közel 40 százaléka használja zenehallgatásra, míg egyharmada az időjárás előrejelzés miatt. Kicsivel több, mint a felhasználók 30 százaléka alapvető kérdéseket tesz fel az okoshangszórók számára, majd ezt követően a sportok és hírek a leggyakoribbak.

Nálatok mi a helyzet? Ti rendelkeztek egy okoshangszóróval? Ha igen, akkor ti hogyan vélekedtek róla?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!