Elviekben már tesztelik a 6,5 colos iPhone X Pluszt

HusztiD 2018.02.27. 15:55 iPhone, Pletykák 2 hozzászólás 274

iphone-x-plus-screen

A hétvége utolsó felében szinte elöntötte a netet az alábbi két kép, amin az állítólagos iPhone X Plus előlapi panelje látható. A képek eredetileg a MacX fórumaira kerültek fel, a névtelen informátor pedig állítja, hogy az Apple már teszteli a 6,5 colos iPhone prototípusát.

Mivel ezek tipikus, évenkénti szokásos szivárogtatásoknak felelnek meg, így érdemes szkeptikusan kezelni az alábbi képeket. Természetesen az Apple egyszerre több prototípussal kísérletezik, így nem kizárt, hogy a forrásnak igaza van, de ugyanakkor az sem elképzelhetetlen, hogy csak egy nagy kamu az egész, s figyelemfelkeltés volt a cél.

Sajnos a képek nem sokat árulnak el, igazából csak azt láthatjuk, hogy nagyjából milyen méretű lehet. Az előlapi TrueDepth kamerakivágás hasonló, azonban ennyiből szinte lehetetlen pontosan megmondani, hogy ugyanakkora lesz-e, mint a jelenlegi iPhone X-ben lévő, avagy egy kicsivel kisebb. Apropó, a képek az LG egyik vietnami gyárából származnak az értesülések szerint, így lehetséges, hogy ha ennél a modellnél dönt az Apple, akkor az LG gyártja majd a kijelzőket – bár egyelőre ezt se vegyétek biztosra.

Ti mit gondoltok? Valóban szükség van egy 6,5 colos iPhone X Pluszra?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. janika61 - 2018.02.28. 12:12

    Nekem teljesen megfelel az X,csak szerettem volna igazi feketét vagy fehéret és nem ezt a mixet amit kreáltak de sajnos már nagyon mások a színek.

  2. sneeblejack - 2018.02.28. 12:47

    Janika 61. Szeretném megkérdezni,hogy szerinted érdemes váltani Iphone 8-ról IPhone X-re ?

Szólj hozzá Te is!