Áprilistól minden új App Store-ban megjelenő alkalmazásnak támogatnia kell az iPhone X-et

HusztiD 2018.02.19. 11:56 App Store, Apple, iOS, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 184

ios-11-app-store

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple bizonyos időközönként mindig felhívja a fejlesztők figyelmét egy-egy fontos változásra. Most sem történt másképp, hiszen a napok folyamán értesítették őket, mely alapján áprilistól csak olyan alkalmazásokat engedélyeznek megjelenni az App Store-ban, melyek támogatják az iPhone X-et.

Nem idegen dolog ez a kaliforniaiaktól, ugyanis nem olyan régen a 32 bites alkalmazásoknál játszották el ugyanezt, melynek eredményeképp elérték, hogy már csak a 64 bites appok maradtak a digitális áruházban. A mostani információk szerint április előtt még nem kötelezik az új megjelenések kapcsán az iPhone X támogatottságot, viszont áprilistól már igen.

Arról egyelőre nincs szó, hogy mi lesz a frissítésekkel. Feltehetően ugyanaz lesz az eljárás, mint korábban, tehát az Apple hónapokon belül kiad egy új közleményt, melyben arra kérik a fejlesztőket, hogy frissítsék a meglévő alkalmazásaik támogatottságát, különben törlésre kerülhetnek a digitális áruházból.

Mindenesetre ne feledjük el, hogy ez egy hosszabb folyamat lehet, ugyanis jelenleg még csak az új alkalmazásokra fogják bevezetni a változásokat, majd ezt követően jönnek a frissítések. Nem kizárt, hogy az idei év már csak az iPhone X alkalmazásairól szólhat, hiszen ha ősszel is ugyanezt a kamerakivágásos, széltől szélig terjedő irányvonalat viszik tovább, akkor bizony hamar kötelezni fogják a fejlesztőket, s lehet, hogy az iOS 12 megjelenésére már csak ilyen appok lesznek elérhetőek.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!