Teljesen optimista az iPhone-gyártó a jövőre nézve

HusztiD 2018.02.19. 09:55 iPhone 0 db 124

ad_204063985

Nem olyan régen megtudtuk, hogy egyre kiszámíthatatlanabb az Apple, hiszen még maguk a szakértők sem tudják igazán megjósolni, hogy mit várhatnak a jövőre nézve. A Nikkei arról számolt be, hogy az Apple jól ismert partnere, a Pegatron nagyon derűsen látja a dolgokat az iPhone gyártás terén.

A gyártó CEO-ja, S.J. Liao elmondása szerint egészen pozitívan tekintenek a 2018-as évre a prémiumkategóriás okostelefonok gyártását illetően. A vezérigazgató tudja jól, hogy jelenleg stagnálófélben van a piac, azonban az általuk gyártott prémium telefonok nem igazán fogják ezt a hatást megérezni – legalábbis nagyon így hiszi a jelenlegi berendelések alapján. Pontos infókat sajnos nem mondott el, de nyilván több rálátása van az Apple partnerének a dolgokra, mint egy ismeretlen pletykaforrásnak.

Egyébként érdemes megjegyezni, hogy a Pegatron az iPhone 8 modelleket gyártja le az Apple részére, míg a Foxconn az iPhone X-et. Korábbi szóbeszédek szerint az sem kizárt, hogy az ősszel érkező 6,1 colos LCD-s iPhone-t is a Pegatron fogja összerakni, így ha ez valóban igaz, akkor tényleg nem sok idejük lesz pihentetni a gyártósorokat.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!