Olcsó árszabása miatt igazán népszerű lesz a 6,1 colos LCD-s iPhone

HusztiD 2018.02.15. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 923

kgi-2018-iphone-lineup

A tavalyi iPhone X bejelentés után nem sokkal a KGI jól ismert elemzője, Ming-Chi Kuo már megosztotta a nagyközönséggel, hogy szerinte három darab okostelefonnal támad 2018. őszén az Apple. Elviekben lesz egy 5,8 és egy 6,5 colos OLED kijelzővel szerelt telefon, ami mellett elérhető lesz a 6,1 colos LCD panellel felvértezett olcsóbb alternatíva.

Kedvenc elemzőnk most ismételten hallatott magáról, hiszen úgy gondolja, hogy igencsak kelendő lesz a 6,1 colos modell. Szerinte az új telefon kevésbé lesz prémium telefon, de ez az árán is látszani fog, hiszen 699, vagy 799 dollárért kínálhatja az Apple, amivel igazából az iPhone 8 és 8 Plus modelleket kívánják felváltani.

Kuo magasra tette a mércét, ugyanis számításai alapján igazán népszerű lesz a felhasználók körében az LCD-s variáns. Amennyiben 699 dollárért kínálják, akkor 105-115 millió telefont passzolhatnak el belőle egyetlen év leforgása alatt, de ha 799-ért árulják, még akkor is 95-105 millióval számolhatunk. Szerinte az almások így próbálják meg pótolni a kieső eladásokat, ugyanis az OLED paneles telefonokat igazán prémium áron kínálja az Apple. Ha annyi lesz az LCD-s telefon, mint a jelenlegi nyolcas modellek, akkor szerinte könyvelhető lesz a siker, amivel újabb pénzügyi negyedéves rekordot állítanak fel a jövőben.

iphone-x-display

Ezen felül az elemző a jelenlegi csúcsmodellről, az iPhone X-ről egyaránt szót ejtett. Szerinte az iPhone X életciklusa alatt az Apple összesen 62 millió darabot adhat el belőle, ami szerinte nem igazán kiemelkedő teljesítmény.

Természetesen nehéz megmondani azt, hogy vajon mi lesz a valóságban, de várjuk ki a végét. Ha a kaliforniaiak tényleg annyira olcsón kínálják majd az LCD-s iPhone-t, mint a jelenlegi nyolcas modelleket, akkor feltehetően könyvelhető lesz a sikerük. Mondjuk addig sok idő van, s reméljük az iOS 11 hibáit is javítani fogják, ugyanis jelenleg még ők is elismerték, hogy bizony nagy baj van, így valamelyest ez is kihatással lesz a jövőbeli eladásokra.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Apples - 2018.02.19. 11:30

    Mondjuk nem tudom miért kellene olcsóbban adnia az Apple-nek a telefonjait ha azok így is mennek. Ha kevesebbet ad el de mégis több a haszon…a legjobb. A környezetnek is és nekik is

Szólj hozzá Te is!