Felére csökkenti az iPhone X berendeléseit az Apple

HusztiD 2018.01.31. 15:55 iPhone, Pletykák 1 db 303

iphone-x-display

Új beszámolóval állt elő a Nikkei, kiknek meg nem nevezett forrása megerősítette a hírt, melyről hetek óta szólnak a hírek. Sajnos az Apple nem igazán remekelt úgy az iPhone X eladásaival a karácsonyi időszakban, mint tervezték, így ebből kifolyólag felére csökkentik a partnereik számára leadott megrendeléseket.

Elviekben az almások erre a negyedévre 40 millió eladásra váró iPhone X-szel számoltak, azonban az oldal beszámolója szerint értesítették a partnereiket, hogy csökkentsék a gyártási kapacitásaikat. Elviekben örülhet az Apple, ha ennek a felét, tehát 20 millió készüléket szállít le az új csúcsmodellből, így sokkal inkább a hetes és nyolcas modelleket célozzák meg, amivel pótolhatják a kiesett eladásokat.

Ne feledjük, hogy ezek csak egy újabb ázsiai forrás információi, így ennek megfelelően érdemes kezelni. Hivatalosan holnap derül ki, hogy hogyan muzsikált az Apple az októbertől decemberig tartó időszakban. Mi azért reméljük, hogy nem annyira borús a helyzet, mint ahogyan a Nikkei hivatkozik.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Mate - 2018.01.31. 17:16

    Berendeled az alkalmazottat, mert hibázott. A sorozatot megrendelni tudod.

Szólj hozzá Te is!